• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Лікарів Буковини вже змушують поглиблено вивчати програму НСНУ
    Опубликовано: 2006-01-11 15:06:00

    Наказом управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА від 20 грудня 2005 року затверджено розподіл серед лікувальних закладів області примірників газети «Ваше здоров'я» з метою поглибленого вивчення «Програми розвитку охорони здоров'я політичної партії «Народний Союз Наша Україна». Про це повідомив 10 січня під час прес-конференції секретар обкому СДПУ(О), голова Координаційної ради обласних організацій політичних партій опозиційного виборчого блоку «Не Так!» Василь Забродський.

    Наказом управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА головних лікарів обласних та районних лікувальних закладів зобов’язано отримати примірники «Ваше здоров'я» згідно з рознарядкою в групі з технічного нагляду та розповсюдити примірники цієї газети серед структурних підрозділів лікувальних установ для вивчення та обговорення «Програми розвитку охорони громадського здоров'я політичної партії «Народний Союз Наша України». Зазначену газету видає Буковинський державний медичний університет, ректора якого –Василя Пішака – рекомендовано включити до першої п’ятірки кандидатів в депутати Чернівецької облради від НСНУ.

    З цього приводу 10 січня обласні осередки політичних партій, що входять до опозиційного виборчого блоку «Не Так!», засудили використання владою адміністративного ресурсу для досягнення політичних цілей. У заяві опозиції звернуто увагу, що на Буковині 10 голів РДА одночасно є керівниками відповідних районних партійних організацій НСНУ, для працівників органів державної влади запроваджено нову форму анкети, де відтепер з'явилася графа «партійність». До проявів адмінресурсу віднесено звільнення з органів державної влади членів не провладної партії або примушення їх до написання заяв про вихід з партій, відкриття кримінальних справ стосовно членів опозиційних партій, тиск на телекомпанію ТВА та її керівника Василя Забродського.

    Обласні осередки політичних партій, що входять до опозиційного виборчого блоку «Не Так!» вимагають від правоохоронних органів негайно розслідувати факт грубого втручання влади в інформаційну сферу, покарати винних у використанні службового становища, неприхованого адміністративного ресурсу та заявляють, що не дозволять чиновникам від влади, які говорять одне, а роблять інше, обманути виборців.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.