• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Львівської облради Михайло Сендак №4 у списку СелПУу. Але він вважає, що його підставили
    Опубликовано: 2006-01-11 15:23:00

    Голова Львівської обласної ради, член партії «ВО «Батьківщина» Михайло Сендак зареєстрований №4 у парламентському списку Селянської партії України. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії України. Як вдалося з’ясувати Західній інформаційній корпорації з джерел в ЛОО партії «Батьківщина», свою реєстрацію Михайло Сендак називає провокацією і планує найближчим часом скликати з цього приводу прес-конференцію.

    Ситуацію з реєстрацією члена «Батьківщини» у списку іншої партії на сьогодні ніхто з представників партії Юлії Тимошенко коментувати не береться. Голова ЛОО партії «Батьківщина» І.Денькович на телефонні дзвінки не відповідає. Сам М.Сендак, за даними ЗІКу, зараз перебуває в Києві.

    Експерти стверджують, що подати документи на реєстрацію в ЦВК без відома конкретної людини, – неможливо. Тому ситуацію з головою Львівської облради може прояснити тільки він.

    Водночас, аналогічна ситуація з М.Сендаком вже мала місце, коли він написав заяву на вступ в НСНУ, а потім довший час спростовував цей факт.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.