• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Микола Катеринчук: Вчорашнє рішення парламенту неконституційне
    Опубликовано: 2006-01-11 17:35:00

    "В Конституції, яка регламентує роботу народних депутатів, чітко вказано - поставна про недовіру уряду має пройти відповідні парламентські комітети, - заявив сайту RAZOM, коментуючи неправомірність вчорашнього голосування парламенту постанови про відставку уряду голова Центрального виконкому партії "Наша Україна" Микола Катеринчук. – Парламентські комітети в свою чергу мали подати свої висновки, потім це питання мало бути поставлено на порядок денний сесії, і лише після цього могло виноситися на голосування, - зазначив Катеринчук.

    "Верховна Рада забов`язана працювати в спосіб, який не суперечить Конституції України. Тому вчорашнє рішення парламенту є неконституційний, а крапку має поставити Конституційний суд"

    "Але нам потрібно визнати, що в країні - конституційні криза, - зазначив Катеринчук. - І Президент, як гарант, має право, отримане від народу України, від тих 15 мільйонів, які проголосували за нього, навести конституційний порядок в державі – привести до присяги вже обраних суддів Конституційного суду. А потім звернутися в уже діючий Конституційний суд і отримати висновок на постанову Верховної Ради".

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.