• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Ткач: Тим, хто з виконавчої влади має намір йти з БЮТ, хочу подивитися у вічі, аби дати відповідь з ким вони – з Президентом
    Опубликовано: 2006-01-11 17:41:00

    11 січня під час прес-конференції з приводу учорашньої відставки уряду Юрія Єханурова голова Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Ткач, який очолює Крайову організацію Народного Руху України, заявив: «Не можна зранку бути на роботі, а ввечері в опозиції».

    Відповідаючи на запитання журналістів: якою надалі буде його співпраця з головним «бютівцем» області заступником голови ОДА з економічних питань Дмитром Шлемком, Роман Ткач відповів: «Дуже добре, що це сталося. Я мав розмову з цього приводу з Дмитром Васильовичем, який офіційно, на період виборів, йде у відпустку. Я дам зрозуміти: або туди, або сюди».

    Роман Ткач зазначив: «Тим, хто з виконавчої влади має намір йти з БЮТ, хочу подивитися у вічі, аби дати відповідь з ким вони – з Президентом, чи ні. Хай вийдуть і скажуть про це краянам».

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.