• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: Наш рейтинг в світлі вчорашнього рішення парламенту лише зросте
    Опубликовано: 2006-01-12 09:36:00

    "Ми тільки виграємо від цього, - заявив керівник виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний, відповідаючи в студії "5 каналу" на питання журналіста про рейтинг Виборчого Блоку "Наша Україна" в результаті рішення парламенту про відставку уряду. - Це той випадок, коли кажуть: худа без добра не буває".

    "Наші представники у владі продемонстрували толерантність та професіоналізм, - зазначив Роман Безсмертний. - Наші представники розв’язали проблему, натомість частина тих, хто стояв з нами на Майдані, сьогодні уклади абсолютно безглузду політичну угоду з нашими противниками. Тим самим зрадили інтереси і помаранчевого табору, і тих, хто здатен розв'язувати проблеми тепла в домівках. Фактично, це є національна зрада з боку частини політикуму".

    Роман Безсмертний також зазначив, що "це рішення парламенту дискредитує той зміст політичної реформи, по якому насправді мала рухатися Україна. Ця нетерплячка, яку проявили фракції, продемонструвавши виклик президенту і українському народу, є свідченням дитячої хвороби нетримання".

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.