• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Чернівцях розпочала роботу приймальня Володимира Стретовича
    Опубликовано: 2006-01-12 10:01:00

    6 січня 2006 р. по вулиці Головна, 27 у Чернівцях відкрилася громадська приймальня Голови Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Володимира Стретовича. Кімнату під приймальню виділила обласна організація Християнсько-Демократичного Союзу.

    Головне завдання приймальні – прийом громадян міста й області зі зверненнями та скаргами на факти хабарництва, корупції та зволікань у вирішенні їхніх проблем.

    Громадська приймальня працює щоденно з 9:00 до 19:00. Прийом ведуть кваліфіковані юристи. Фінансове забезпечення взяли на себе члени ЧОО ХДС, які виділятимуть для цього кошти з десятини своїх доходів.

    Приймальню освятили Митрополит Буковинський та Чернівецький Данило та декан Коломийсько-Чернівецької єпархії отець Василь. З напутніми словами вони благословили працівників приймальні на благі діла.

    Прес-служба ХДС

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.