• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Шухевич: Шкіль – це «відрізаний палець» УНА-УНСО. Він виконуватиме те, що йому скаже Тимошенко
    Опубликовано: 2006-01-12 14:40:00

    «Андрій Шкіль не має жодного стосунку до партії УНА-УНСО, оскільки відійшов від неї тоді, коли вступив до «Батьківщини». Для УНА-УНСО Шкіль – це як «відрізаний палець», і все. Андрій Шкіль виконуватиме те, що йому скаже Юлія Володимирівна». Про це сьогодні, 12 січня, під час прес-конференції у Львові заявив лідер партії УНА, голова політради ГО «Галицький вибір» Юрій Шухевич.

    «Інтереси пані Юлії є ближчими і вищими для Шкіля, ніж власне інтереси України. Можливо, це можна пояснити партійною дисципліною тощо. Але от щодо самої Тимошенко – особисті амбіції хвилюють її значно більше, ніж доля України», — зазначив Ю. Шухевич.

    За словами Ю. Шухевича, БЮТ ще задовго до виборів почав втрачати симпатії виборців. «Сьогодні рядові члени БЮТу десятками переходять до лав УНА-УНСО», — наголосив він.

    Що ж стосується причин втрати рейтингу БЮТом у нашому регіоні, Ю. Шухевич назвав голосування Блоком Юлії Тимошенко проти бюджету та за відставку уряду Єханурова. «Таке голосування – це звичайна зрада», — резюмував лідер УНА.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.