• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Нашоукраїнці» засвітили своїх спонсорів – «помаранчевих директорів»
    Опубликовано: 2006-01-17 10:43:00

    В Чернівцях в елітарному ресторані «Слава» облорганізація НСНУ презентувала Раду керівників підприємств. У неї увійшли представники підприємницьких структур, які балотуватимуться до облради за списком блоку «Наша Україна». Раду керівників підприємств презентували два заступники голови ОДА – Михайло Сеничак та Віталій Усик, а також керівник виконкому обласного штабу НСНУ Юрій Івашин. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    До складу Ради увійшли керівники відомих на Буковині фірм «Континенталь», «Болена», «Євробуд», Арго», «Колос – Чернівецькі ковбаси», будівельного кооперативу «Колос», Чернівецького гравійно-піщаного кар’єру та Лужанського спиртозаводу.

    На презентації зазначалося, що рада відкрита для співпраці з усіма керівниками підприємств міста та області, що мають свою стратегію розвитку тієї галузі економіки, яку вони представляють, і готові відстоювати свою позицію економічними показниками роботи власних підприємств.

    Планується, що члени Ради розроблять програму розвитку економіки Чернівецької області з урахуванням її специфіки та особливостей.

    Заступник голови ОДА, член президії облради НСНУ Михайло Сеничак переконаний, що всі учасники Ради директорів стануть депутатами облради, де прийматимуть рішення в інтересах буковинців. Ініціюватимуть перед Кабміном та парламентом перегляд діючих нормативно-правових актів, які гальмують економічний розвиток та ініціативу регіонів.

    «Нашоукраїнці» вважають, що їх ініціатива знайде підтримку в середовищі підприємців та промисловців.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.