• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Наша Україна» підписала меморандум про співпрацю із «Жінками Закарпаття»
    Опубликовано: 2006-01-17 12:30:00

    Відбулася зустріч керівництва Закарпатського обласного штабу політичного блоку партій «Наша Україна» з членами обласної громадської організації «Жінки Закарпаття». Сторони підписали меморандум про співпрацю. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 17 січня у прес-службі обласного штабу.

    Як зазначила голова асоціації «Жінки Закарпаття» Оксана Ткаченко, їхня громадська організація є суто обласною структурою. Тому рішення співпрацювати саме з блоком «Наша Україна», зокрема на виборах до Верховної Ради, приймалося самостійно й під впливом чотирьох основних факторів: здатністю обласної організації партії відстоювати свої інтереси перед центральною структурою; рівнем демократичності внутрішньої структури блоку; відповідністю проектів соціальних програм політичної сили духу й ідеям Асоціації «Жінки Закарпаття»; конструктивним ставленням партнерів до проблем гендерної рівності. Також на користь співпраці з «Нашою Україною» зіграло те, що нова помаранчева команда привела до влади трьох жінок-голів облдержадміністрацій. Крім цього плюсом було й те, що в першій виборчій п’ятірці «Нашої України» є дві жінки, а також те, що Президент підписав Закон «Про забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків». О.Ткаченко також наголосила, що підписання меморандуму про співпрацю не означає співпрацю лише під час виборів. Вона буде продовжена й у майбутньому.

    У свою чергу керівник обласного штабу політичного блоку партій «Наша Україна» Ігор Кріль подякував організації «Жінки Закарпаття» за виявлену чітку громадянську позицію, на яку не завжди наважуються і чоловіки. Ідеться про вихід закарпатської обласної організації із партії «Жінки за майбутнє», яка вирішила на виборах блокуватися із СДПУ(О) і створення в краї незалежної асоціації «Жінки Закарпаття». Крім того, Ігор Кріль зазначив, що жінки краще відчувають, а чоловіки більше роблять, що в «Нашій Україні» чоловіки за кількістю переважають жінок, тому співпраця із «Жінками Закарпаття» і з організаційної, і з філософської точки зору є цілком виправданою і закономірною. Підписання ж меморандуму стало тільки фіксацією попередніх домовленостей

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.