• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ірина Лукавецька: У ЛОО УРП «Собор» чинить шум і галас невелика купка збанкрутілих політиків, котрі не отримали прохідного місця у жодному з партійних списків
    Опубликовано: 2006-01-18 15:25:00

    «Насправді увесь той шум і галас, котрий нині є навколо Львівської обласної організації УРП «Собор» чинить купка збанкрутілих політиків, які перебувають в істериці, бо не отримали прохідного місця у жодному із партійних списків. Ці політики проводять деструктивні дії, па прикриваючись голослівними гаслами». Про це сьогодні, 18 січня, під час прес-конференції у Львові заявила голова ЛОО УРП «Собор» Ірина Лукавецька.

    За словами І. Лукавецької, ще 5 листопада минулого року рішенням Центральної Ради партії було припинено діяльність керівних органів ЛОО УРП «Собор», а за кілька днів було створено ліквідаційно-організаційну комісію, котру вона очолює.

    «13 листопада 2005 року було відтворено ЛОО УРП «Собор», і її повноваження визнав з’їзд. Окрім цього, на сьогодні дійсно ліквідовано ряд міських та районних парторганізацій, але тривають процеси відновлення, і вже відновлено 23 міські та районні організації нашої партії», – розповіла І.Лукавецька.

    Голова ЛОО УРП «Собор» наголосила, що «сьогодні немає двох обласних осередків партії».

    «Є лише ЛОО УРП «Собор» Матвієнка, бо так звана УРП «Собор» Лук’яненка – нелегітимна, оскільки сам Лук’яненко сьогодні є позапартійним та №6 у виборчому списку БЮТ. Відповідно, і пан Новоженець є нелегітимним головою ЛОО УРП «Собор». Справжня ЛОО УРП «Собор» піде на вибори разом із блоком Ющенка «Наша Україна», – резюмувала І.Лукавецька.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.