• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Блок „Влада народу” на виборах мера Одеси підтримає Едуарда Гурвіца
    Опубликовано: 2006-01-25 17:42:00

    Про це під час одноденного робочого візиту до Одеси повідомив Голова Всеукраїнської партії духовності і патріотизму, член політради виборчого блоку „Воля народу” Анатолій Шевченко.

    Шановний гість взяв участь у роботі Координаційної Ради духовно – світської злагоди при Одеському міському голові, провів зустрічі з представниками різних християнських церков. 25 січня Анатолій Шевченко був присутній молитві єдності християн у Кафедральному Римсько-католицькому костелі Успення Пресвятої Богородиці.

    Засновниками блоку „Влада народу” стали Всеукраїнська партія духовності і партіотизму, Партія захисту пенсіонерів України і Чорнобильська народна партія захисту добробуту.

    Доктор Богословських наук, лідер Всеукраїнської партії духовності і патріотизму, ректор Донецького інституту штучного інтелекту Анатолій Шевченко повідомив, що засновники блоку стали партії які ставлять головною своєю метою соціальний захист знедолених верств населення та відродження у суспільстві духовності (особливо у колі молоді), відродження українського села.

    „Наша основна програма – влада має належати народу. Кандидати у депутати Рад різних рівнів були визначені на організованих для цього зборах різноманітних трудових колективів. Сьогодні людина може стати депутатом не обов”язково купуючи місце у виборчому списку. Різноманітні клани мають бути позбавлені впливу на життя в Україні”.

    Анатолій Шевченко вважає, що блок „Влада народу” має реальні шанси подолати необхідні три відсотки голосів на виборах до парламенту. Особливу увагу штаби у регіонах, зокрема і в Одесі, планують приділити виборам до місцевих Рад. „Наші прихильники мають бути у Радах усіх рівнів. Це дозволить реально впливати на вирішення багатьох болючих для України проблемних питань”, зазначив пан Шевченко.

    На найближчий понеділок призначили засідання представників виборчого штабу блоку „Влада народу” в Одесі. Його учасники підтримають кандидатом на посаду Одеського міського голови нинішнього мера – Едуарда Гурвіца.

    Анатолій Шевченко:

    „Ми дійсно будемо підтримувати Едуарда Йосиповича. На цій посаді він багато зробив для одеситів, щоби це причорноморське місто стало справжньою перлиною України.

    Едуард Гурвіц надзвичайно духовна людина. Він багато допомагає людям похилого віку, всім хто сьогодні нажаль живе за межею бідності. Це фактично виконання програми нашого блоку. Отож, ми завжди будемо підтримувати керівників, які реально працюють у цьому напрямку”.

    Керівником Одеського обласного штабу блоку „Влада народу” є Євген Довбня.

    Ігор Столяров, ELCOMART Выборы 2006



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.