• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Блок Литвина в Черкасах відкрив громадську приймальню
    Опубликовано: 2006-01-26 10:38:00

    22 січня відбулось офіційне відкриття міської громадської приймальні Народного блоку Литвина у приміщенні черкаського планетарію. На відкриття завітали народний депутат, голова Черкаської обласної організації Народної Партії Сергій Терещук і депутат міськради, голова Черкаської міської організації Народної Партії Сергій Саєнко. Про це повідомляє прес-служба НПУ

    Як повідомив керівник громадської приймальні НБЛ Сергій Кононенко, приймальня вже працює із 12 січня і працюватиме без вихідних. За цей час до приймальні звернулось понад десяток громадян. І ще близько 30 звернулися до міської організації Народної Партії. Поки що більша частина звернень пов’язані із комунальними проблемами — поривами мереж теплопостачання та перебоями із електрикою, які сталися внаслідок дуже низьких температур. Як повідомив Сергій Іванович, усі звернення громадян було переадресовано міським комунальним службам і на більшість з них міська влада одразу ж відреагувала. Також громадяни звертались за роз’ясненнями виборчого законодавства, оскільки ще й досі у новаціях, особливо пов’язаних із зміною меж округів, розібратися не можуть. Сергій Кононенко повідомив, що громадська приймальня НБЛ у Черкасах також здійснюватиме громадський контроль за діями влади, зокрема, за тим, наскільки оперативно відповідні міські служби реагують на звернення громадян.

    ELCOMART Выборы2006

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.