• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Презентація "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" у Криму
    Опубликовано: 2006-01-26 10:51:00

    Валентина Довженко, голова Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє", яка входить в "Опозиційний блок НЕ ТАК!", проводить у Криму презентацію виборчого блоку.


    У перший день своєї поїздки Валентина Довженко провела зустріч із медичними працівниками. У 2-й дитячій клінічній лікарні Сімферополя вона поговорила з медперсоналом, побувала в палатах, поспілкувалася з дітьми, які перебувають на лікуванні. У ході відвертої розмови, що відбулася, з лікарями й медсестрами лікарні Довженко виклала своє бачення реформування медичної галузі.


    У день, коли всі студенти світу відзначають Тетянин день, Валентина Довженко зустрілася зі студентами й викладачами Кримського центру Європейського університету. Атмосфера студентського свята й оптимізм з прицілом на майбутнє - такий лейтмотив зустрічі, що відбулася.


    Прес-служба  СДПУ(О)

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.