• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Лілія Григорович: «Юлія Тимошенко знаходиться у одній "ваговій категорі" з Наталією Ветренко»
    Опубликовано: 2006-01-26 11:21:00

    "Пані Тимошенко варто спуститися з небес на землю й пригадати, що вона - всього на всього голова однієї з сотень українських партій, а не пуп землі", - так прокоментувала член Ради партії "Наша Україна", народний депутат Лілія Григорович останні заяви лідера БЮТу. Нагадаємо: перебуваючи в Кіровограді, Юлія Тимошенко заявила, що вона готова до консолідації з помаранчевими силами лише за однієї умови - якщо отримає таку пропозицію безпосередньо від Президента України. Пропозиції щодо формування коаліції демократичних сил в майбутньому парламенті, отримані від інших політиків з помаранчевого табору, вона сприймати не буде, бо ці люди - "занадто дріб’язкові фігури" для неї.

    "У Юлії Володимирівни поступово розвивається стійка манія величі, - вважає Лілія Григорович. - А між тим вона за своїми "політичними габаритами" знаходиться в одній ваговій категорії в Наталією Вітренко. Ця дама - також лідер партії, також полюбляє епатувати публіку, образно й багато говорити й також культивує створення "фан-клубів" імені себе самої".

    "До рівня лідера нації Юлії Тимошенко ой як далеко, - заявила Лілія Григорович, - та й не думаю, що вона коли-небудь доросте до такого рівня. А тому вважати, що на рівних вона може домовлятися лише з Президентом нашої держави - це, щонайменше, сильне перебільшення власних сил і можливостей з її боку".

    Прес-служба  Блоку "Наша Україна"

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.