• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Партія Зелених України закликає ЦВК бути відповідальною
    Опубликовано: 2006-01-26 12:07:00

    Як повідомляє Центрвиборчком, на проведення весняних виборів до Верховної Ради України буде витрачено 102 мільйони доларів. З них 80 мільйонів передбачено на витрати дільничних виборчих комісій, 15 мільйонів – на витрати ЦВК, витрати окружних виборчих комісій затверджено у розмірі 6,7 мільйонів. Більш ніж 2 мільйони доларів планується витратити на складання загальних списків виборців, 1,5 мільйони - на оплату послуг ЗМІ та стільки ж на виготовлення агітаційних плакатів та печать виборчих списків політичних сил. Окрім цього буде витрачено 3,3 мільйони на виготовлення виборчої документації, 0,5 мільйони – на інформаційну систему «Вибори» та 0,9 мільйона доларів на послуги зв’язку.


    Зелені переконані, що ЦВК повинна надати повну інформацію щодо витрати цих коштів, зокрема не тільки про напрямки їх витрати, а й про підприємства, які будуть надавати ті або інші послуги під час виборів. До того ж ЦВК повинна пояснити, чому було обране саме те чи інше підприємство. Окрім цього, з боку держави повинен бути встановлений жорсткий контроль за витратами наданих коштів дільничними та окружними виборчими комісіями, зокрема за коштами, що можливо залишаться невикористаними. У разі невиконання цих умов, під час виборчого процесу можуть з’явитись організаційні проблеми та як наслідок - корупційні дії.


    Прес-служба ПЗУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.