• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Візит Медведчука у Дніпропетровську область
    Опубликовано: 2006-01-26 12:23:00

    25 січня лідер СДПУ(О), який входить в "Опозиційний блок НЕ ТАК!" Віктор Медведчук і його заступник, №8 у виборчому списку блоку Михайло Папієв перебувають із робочим візитом у Дніпропетровській області. Сьогодні опозиціонери провели зустріч із робітниками локомотивного депо Синельниково.


    Виступаючи перед слухачами Віктор Медвдечук заявив: "Сьогодні в результаті ворожої політики, що проводиться новою владою стосовно Росії, ситуація з поставками енергоносіїв і газу в Україні стала критичною і становить серйозну небезпеку для вітчизняної економіки".


    "Помаранчеві" цілий рік кричали про диверсифікованість поставок енергоносіїв в Україну, а в результаті ці "диверсифікатори" призвели до того, що в поставках газу наша країна повністю залежить від приватної крамнички з невідомими хазяями", - додав він.
    "Це реальна погроза національної безпеки. Те, що свій крах влада намагається видати за досягнення, є продовженням лицемірної політики популізму. Я впевнений, що народ України дасть оцінку цій брехливій політиці, і трапиться це 26 березня 2006 року", - сказав Віктор Медведчук.

    Персональный сайт Віктора Медведчука

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.