• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рівне: БЮТ можуть зняти з реєстрації на виборах депутатів міськради та мера
    Опубликовано: 2006-01-26 14:54:00

    Запит до Центральної виборчої комісії та центральних органів партії «Батьківщина» щодо ситуації в Рівненській міській організації цієї партії надіслала міська територіальна виборча комісія. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив 26 січня голова ТВК Михайло Банацький. За його припущенням, якщо конфлікт двох сторін у міській організації партії «Батьківщина» не буде залагоджено, БЮТ може бути знятий з реєстрації на виборах депутатів міської ради та міського голови.

    В свою чергу, як повідомили у прес-службі міського виборчого штабу БЮТ, на сьогоднішній день офіційним та легітимним головою міської організації партії "Батьківщина" був, є і залишається Василь Гайчук. Оскільки саме ця людина, згідно з даними Міністерства юстиції є законно обраним головою.

    У міському виборчому штабі БЮТ дії Михайла Барнадського (представник міської організації НСНУ) пояснюють тим, що керівник МТВК, у міській організації партії "Батьківщина" вбачає серйозного конкурента на виборах. Тому, саме такі дії Михайла Бернадського, в першу чергу, "на руку" конкурентам БЮТу.

    «Крім того, саме через це, – вважають у прес-службі, – на сьогоднішній день без заступника голови залишилася міська територіальна виборча комісія. Представник Партії регіонів Геннадій Красов, який був обраний на цю посаду, склав з себе повноваження. Щоправда, посилаючись на погіршення стану здоров’я».

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.