• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Партія регіонів забезпечуватиме громадський контроль під час виборів
    Опубликовано: 2006-01-26 14:59:00

    Про це учора повідомив на прес – конференції голова Львівського обласного відділення Партії регіонів Олексій Радзієвський. Свою зустріч із пресою керівник Львівського відділення проводив після закінчення Форуму громадських організацій центристського спрямування «За демократичні чесні вибори!». Під час цього зібрання понад 20 місцевих громадських організацій заявили про одностайну підтримку Партії регіонів на парламентських виборах – 2006.


    Олексій Радзієвський звернув увагу преси на деякі акценти цьогорічної виборчої кампанії. Обласний штаб Партії регіонів повністю розгорнув свою діяльність, до партії виявляють великий інтерес багато політичних структур і громадських організацій. У партії нове поповнення, і зараз в області загалом нараховується понад 5 тисяч членів Партії регіонів. Основна стратегія виборчої кампанії регіоналів - забезпечення чесних і прозорих виборів. Цього року Львівське обласне відділення не концентруватиметься на агітації та масових заходах. «Ми хочемо створити можливості для об’єктивного висвітлення думки кожного виборця, - наголосив Олексій Радзієвський. – Однак вже зараз ми бачимо, що влада застосовує адмінресурс. Здогадуюся, ставка робиться на спроби фальсифікації виборів».


    Адмінресурс, на думку керівника ЛОО ПР, виявляється в постійному зменшенні кількості виборців в округах. Наприклад, у Львівській області виборчі округи зменшують, а у східних областях – збільшують, а це суперечить рішенню ЦВК. Це роблять для того, щоб зменшити кількість представників Партії регіонів у виборчих комісіях, переконанні регіонали. Партія регіонів забезпечуватиме жорсткий громадський контроль під час виборів. Арсенал дій львівських партійців буде традиційним – зустрічі в трудових колективах, розповсюдження інформаційних матеріалів, щоб донести зміст партійної програми до кожного виборця. «Нас тішить толерантне ставлення до нас у будь – якій аудиторії», - сказав Олексій Радзієвський.


    Інформаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.