• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Штаб ЛДПУ тимчасово працює у закритому режимі
    Опубликовано: 2006-01-27 09:08:00

    У ніч з 24 на 25 січня згорів офіс інформаційного агентства Ура-информ, що знаходився безпосередньо під офісом Ліберально-демократичної партії України. У результаті пожежі перегоріли міжповерхові перекриття й офісові партії був нанесений значний збиток.
    Сильно постраждало не тільки саме приміщення. Відновленню не підлягають ні офісні меблі, ні офісна техніка. На щастя, обійшлося без людських жертв.


    У зв'язку з цим, штаб партії працює в закритому режимі та шукає нове приміщення. Просимо вибачити нас за тимчасові незручності.


    Контактний телефон штабу партії (8-044) 599-00-95 протягом найближчих двох днів буде працювати. Адреси електронної пошти будуть відкриті для прийому кореспонденції пізніше.


    У даний момент із керівництвом Ліберально-демократичної Партії України можна зв'язатися по телефону 8-050-939-35-32 або по особистому телефону Голови партії Ігоря Душина 8-067-507-40-41


    Прес-служба ЛДПУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.