• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • За вхідний контроль лічильників газу споживачі не платитимуть
    Опубликовано: 2006-04-14 11:58:00

    На вимогу Антимонопольного комітету України НАК «Нафтогаз України» рекомендував усім підприємствам з газопостачання та газифікації не стягувати зі споживачів плату за проведення вхідного контролю побутових лічильників.

    Як встановив Комітет, протягом тривалого часу низка облгазів неправомірно примушували споживачів отримувати цю послугу за додаткову плату.

    При цьому, свої дії порушники пояснювали виконанням положень Інструкції, затвердженої ще ХК “Укргаз”, правонаступником якої став НАК «Нафтогаз України».

    У цьому зв’язку Комітет надав відповідні рекомендації «Нафтогазу». У свою чергу останній поінформував підприємства не стягувати зазначеної плати до приведення Інструкції у відповідність із вимогами чинного законодавства.

    «Нав’язування споживачам усіляких непотрібних послуг неприпустимо. І це монополісти, які ховаються за неточностями нормативних актів, повинні засвоїти раз і назавжди. Адже наслідком неправомірних дій будуть відповідні заходи з боку Антимонопольного комітету», - зазначив Голова Комітету Олексій Костусєв.

     Інф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.