• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Іван Сахань: ми прагнемо створити уніфіковану, функціональну та впорядковану структуру, орієнтовану на споживача
    Опубликовано: 2006-04-07 17:08:00

    Міністр праці та соціальної політики Іван Сахань повідомив, що Шведське агентство з міжнародного розвитку (SIDA) надало Україні грант у розмірі 3,5 млн. дол. США в рамках співфінансування проекту „Удосконалення проекту соціальної допомоги”. Підписання Угоди відбулося 7 квітня 2006 року в місті Києві.

    Іван Сахань розповів, що Шведський уряд надає підтримку у вигляді технічної допомоги задля удосконалення системи надання соціальних послуг громадянам України. За його словами, основні напрямки роботи — це оцінка програм соціальної допомоги, методологічна підтримка, управління програмами та визначення їх бюджету, а також інформування громадськості про реформи в галузі соціальної політики та послуги, що надаються.

    Як зазначив Іван Сахань, даний Проект розрахований на підвищення ефективності всієї роботи місцевих структурних підрозділів Мінпраці, де зосереджено основну роботу з людьми.

    „Ми маємо на меті створити уніфіковану, функціональну та впорядковану структуру, орієнтовану на споживача” — підкреслив Міністр.

    На думку Міністра праці, запровадження світового досвіду на теренах України — це реальна можливість швидше, економніше та якісніше реформувати систему надання соціальної допомоги.

    Нагадаємо, що Світовий банк надав Україні позику у розмірі 99,4 дол. США на Проект „Удосконалення системи соціальної допомоги” минулої осені. Проект, впровадження якого розраховано на 3 роки, має допомогти Україні підвищити ефективність системи соціальної допомоги шляхом більш адресного надання грошової допомоги та спрощення процедури її отримання.

    Інф. Прес-служба Міністерства праці та соціальної політики



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.