• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Неприпустиме зволікання
    Опубликовано: 2006-04-07 10:32:00

    Юлія Тимошенко, лідер БЮТ: «Якщо НСНУ і Партія регіонів вирішили «розвести», то не мене і не Мороза, а всю Україну. Я вважаю, що ці «розводки» абсолютно несумісні з усіма обіцянками, які давались на виборах»...

    БЮТ і СПУ не може зрозуміти причин зволікання підписання коаліційної угоди з боку «Нашої України». Нам абсолютно незрозуміло, чому сьогодні наступив рівно десятий день з моменту голосування, а ще жодного реального кроку з боку «Нашої України» не зроблено назустріч формуванню коаліції. Я вважаю, що втрата кожного дня, а ми з Морозом тут є однодумцями, є практично втратою можливості, і це примноження ризиків того, що така коаліція не зможе народитися. Я абсолютно не розумію такого кроку. Нам і Соцпартії передали так званий новий протокол, в якому крім того, що треба об'єднатися навколо програми Ющенка, не сказано жодного нового слова. Це протокол про те, що трава зелена, а сонце яскраве, і мені шкода, що «Наша Україна» втратила кілька днів, аби зрозуміти, що треба єднатися навколо програми президента. Ми з Олександром Морозом хотіли б прибрати ще одну перепону на шляху до підписання коаліції, а саме розробки якоїсь суперпрограми для створення коаліції. Ми вирішили написати відкритий лист до президента, де висловлюємо свою стурбованість тим, що зволікання може призвести до непрогнозованих наслідків, і просимо не створювати ще якихось програм, а зупинитись на програмі Ющенка «10 кроків назустріч людям». Ми з Олександром Морозом підпишемо, окрім відкритого листа, ще один документ — спільне доручення нашим первинним організаціям терміново прискорити створення коаліції демократичних сил на рівні районних, міських, обласних рад. Ми вважаємо, що створення коаліції між трьома політичними силами на місцевому рівні буде поштовхом до того, щоб пришвидшити прийняття рішень на центральному рівні.

    Якщо НСНУ і Партія регіонів вирішили «розвести», то не мене і не Мороза, а всю Україну. Я вважаю, що ці «розводки» абсолютно несумісні з усіма обіцянками, які давались на виборах. Хочу подякувати всім членам блоку «Наша Україна», які на останній політраді проголосували за створення демократичної коаліції трьох політичних сил. Я мушу сказати, що це мужні і послідовні люди. А також хочу застерегти тих людей, які голосували за створення коаліції між ПР і НСНУ, що це буде їх остання помилка. БЮТ не бачить ніякого контексту і приводів для формування коаліції з Партією регіонів. Кажуть, що ПР відображає інтереси частини українського народу, я вважаю інакше — вона відображає інтереси однієї корпорації. Ми бачимо «регіоналів» в опозиції, і їм мають бути надані певні інструменти для реалізації своїх опозиційних обов'язків. Ніякого політичного змішання крові тут бути не може.

    Газета «ДЕЛО»

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.