• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Костенко: Правительство будет работать на свои карманы
    Опубликовано: 2006-04-05 13:54:00

    "Знаєте, я дивлюся на цю проблему по іншому. Ми ще не встигли обрати новий парламент, я маю на увазі хід виборчої роботи, а вже говорили про дострокові вибори", - отметил народный депутат Украины, лидер УНП Юрий Костенко, комментируя слова народного депутата, члена фракции Народной партии Олега Зарубинского о том, что в Украине существует возможность проведения досрочных парламентских выборов.

    "Я запитував: а не краще обрати нормальних людей до парламенту, нормальні політичні сили, а не говорити про достроковий розпуск майбутньої Верховної Ради, коли ще й вибори не закінчилися? В цьому вина усього суспільства, і політиків, і журналістів, які інформують суспільство, і самих громадян.

    Точно так і зараз. Ще не встиг той парламент зібратися, ухвалити кращі чи гірші рішення, а вже говорять про його розпуск. Розпуск буде чи не буде - покаже час. Хіба про це зараз треба говорити? Я вважаю, що треба ставити питання, чи здатна буде ця більшість, вже монолітна - три мега-блоки, бо вже не буде там дрібненьких партій, - працювати в інтересах держави чи в інтересах власної кишені?

    Я, як людина з політичним досвідом, хочу сказати, що ті, які витратили до мільярда доларів на свої виборчі кампанії, то, знаєте, коли припече до розпуску, то вони сядуть та домовляться і про уряд, і про бюджет, і про все інше. Але цей уряд буде працювати не в наших інтересах, а в інтересах їхніх кишень", - рассказал Юрий Костенко.

    Инф.Рolitikum



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.