• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Валерій Пустовойтенко не дасть знищити промисловість міста
    Опубликовано: 2006-03-20 14:30:00

    За словами кандидата на посаду Київського міського голови Валерія Пустовойтенко, дії київської влади на сьогоднішній день націлені на знищення промисловості міста. Про це він заявив журналістам на прес-конференції.

    Кандидат у мери звернув особливу увагу на такі київські підприємства, як «Більшовик», «Арсенал», «Электронмаш», «Ленінська кузня», «Маяк», цеха яких перетворилися в складські приміщення, продані або передані в оренду бізнес-структурам. Говорячи про транспортні проблеми столиці, В. Пустовойтенко заявив, що влада купує тролейбуси іноземного виробництва і не піклується про інтереси київських виробників. Кандидат у мери висловив надію, що до закінчення виборчої кампанії столиця закупить 25 тролейбусів вітчизняного виробництва. Також В. Пустовойтенко сподівається, що діючий мер Олександр Омельченко вживе заходів для повної оплати установки для будівництва метрополітену, зробленої на заводі «Більшовик» за замовленням київської влади. За словами представника НДП, на сьогодні столична влада оплатила тільки 3 млн гривень з необхідних 8 млн. Одночасно нею було закуплено схожу австрійську установку, що вже була в експлуатації.

    Крім того, В. Пустовойтенко закликає підтримати завод «Электронмаш», що випускає лічильники для обліку споживання газу, води і тепла. На його думку, сьогодні у зв'язку із запровадженням політики енергозбереження це питання є особливо важливим .

    Ще один момент хвилює кандидата в мери: на сьогодні багато київських підприємств знаходяться в центральній частині міста, проте, прагнучи отримати вигідно розташовані земельні ділянки, чиновники пропонують переселити київські підприємства за межі міста. В. Пустовойтенко виступає категорично проти подібної політики. Він вважає, що такі кроки остаточно зруйнують існуюче виробництво в Києві.

    Крім того, пан Пустовойтенко підкреслює, що в столиці існує дуже великий розрив у доходах між багатими і бідними. Для рішення цієї проблеми він пропонує підвищити середню зарплатню на заводах, оскільки на 600 грн., за його словами, прожити неможливо. Після своєї перемоги на виборах лідер Народно-демократичної партії обіцяє підвищити середню зарплатню до 3 тисяч грн., а також вирішити проблему працевлаштування молодих фахівців і забезпечення їх гуртожитками.

    За прогнозами кандидата на посаду Київського міського голови, майбутня коаліція в Київраді буде слабкою і недовговічною. В. Пустовойтенко вважає, що в Київраді не сформується ні чіткої «жовтогарячої», ні «білої-синьої» коаліції.

    Кандидат в мери переконаний, що змін як таких у складі Київради може взагалі не відбутися. За прогнозами В. Пустовойтенко, сильний вплив у Київраді буде мати команда Віктора Януковича.

    Довідка ELCOMART News. Валерій Павлович Пустовойтенко — депутат Верховної Ради України, міністр транспорту України, лідер Народно-демократичної партії.

    Валерій Пустовойтенко народився 23 лютого 1947 року в селі Адамівка Березанського району Миколаївської області. Закінчив Дніпропетровський інженерно-будівельний інститут за фахом інженер-механік і інженер-будівельник.

    З 1999 році В. Пустовойтенко — голова Народно-демократичної партії, народний депутат України 12 скликання. Нагороджений Почесним знаком Президента України (1996 р.), орденом князя Ярослава Мудрого 5 ступеня (1999). Заслужений будівельник України (1995 р.), президент Федерації футболу України (з 1996 р.).

    Наталія Погосова,

    кореспондент

    ELCOMART News

    (www.e-news.com.ua)










    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.