• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Туристична галузь на Чернігівщині - основні напрями її розвитку
    Опубликовано: 2006-02-22 17:51:00

    „Туристична галузь на Чернігівщині – основні напрями її розвитку” — на таку тему в обласному Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проведено триденне навчання начальників відділів культури райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення.

    На відкритті семінару начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Юрій Соболь розглянув стан та перспективи туристичної галузі в області.

    Актуальні питання стратегічного розвитку туризму в Україні та на Чернігівщині висвітлила в.о. начальника управління розвитку туризму і курортів Міністерства культури і туризму України Людмила Горалік.

    Доцент Київського університету туризму, економіки і права, кандидат філологічних наук Віра Сергійко проаналізувала проблеми організації і технології туристичної діяльності в державі.

    Провідні фахівці області розглянули питання кадрового забезпечення туристичної галузі, краєзнавчий напрям її розвитку, завдання щодо формування позитивного іміджу туристичної галузі регіону в Україні та закордоном.

    Тренінг з психології управлінського спілкування провела завідувач кафедри соціальної педагогіки Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка, кандидат педагогічних наук, доцент Людмила Завацька.

     Інф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.