• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Стаханов включено до проекту децентралізації опалювальної системи
    Опубликовано: 2006-02-22 09:06:00

    Стаханов включено до проекту децентралізації опалювальної системи. Про це заявив сьогодні в ході робочої поїздки до м. Стаханова голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль. За його словами, цей процес триватиме до наступного опалювального сезону. „Ми маємо встигнути це зробити, щоб не повторилася цьогорічна ситуація, яка підтвердила провальну підготовку до зими, - зазначив губернатор. - Люди мають сплачувати лише якісні комунальні послуги”. Геннадій Москаль також наголосив, що застосування модульних міні-котелень відповідає принципам енергозбереження.

    В ході робочої поїздки губернатор відвідав тепло-розподільний пункт №1. В 2004 році, з метою подолання критичної ситуації із забезпеченням опалювання житлових будинків і об'єктів соцкультпобуту Південного мікрорайону, виконані роботи по реконструкції ТРП №2 під котельну, проте через обмаль коштів на ТРП №2 встановлено 4 з 6 котлів, що забезпечують 60% необхідної проектної потужності для опалювання всього мікрорайону. Внаслідок цього 20 дев'ятиповерхових будинків, дитячий садок в поточний опалювальний період не опалюються в повному об'ємі. Для забезпечення опалювання всього Південного мікрорайону необхідно закінчити реконструкцію ТРП №1 під котельну. Загальна вартість реконструкції ТРП №1 Південного мікрорайону, згідно зведено-кошторисного розрахунку, складає 2500 тис. грн. З міського бюджету на ці цілі в 2005 році були виділені 120 тис. грн., на які виготовлено 2 котли КСВ-3г.

      Ухвалою Кабінету Міністрів України для фінансування робіт по реконструкції ТРП № 1 за рахунок субвенцій державного бюджету місцевим бюджетам для виконання заходів щодо попередження аварій і техногенних катастроф в житлово-комунальному господарстві  виділені кошти в сумі 716,9 тис. грн. В даний час виконано будівельно-монтажних робіт по об'єкту на суму 836,9 тис. грн.

     Инф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.