• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Страхова компанія «ОРАНТА - ЖИТТЯ» запровадила нові програми пенсійного страхування
    Опубликовано: 2006-02-08 15:05:00

    Фахівці страхової компанії «ОРАНТА — ЖИТТЯ» розробили три нові програми пенсійного страхування, — «Довічна пенсія», «Гарантована пенсія» та «Пенсія на строк» — які є унікальними для українського страхового ринку.

    За умовами зазначених програм застрахована особа після досягнення пенсійного віку буде отримувати від «ОРАНТА — ЖИТТЯ» додаткову пенсію у вигляді регулярних страхових виплат. У залежності від обраної програми, ці виплати сплачуватимуться довічно (програма «Довічна пенсія») або протягом обраного строку (програми «Пенсія на строк» та «Гарантована пенсія»).

    Унікальність пенсійних програм «ОРАНТА — ЖИТТЯ» полягає в тому, що усі вони передбачають повернення внесених платежів у випадку смерті застрахованої особи у період очікування першої пенсійної виплати. Також програми передбачають початок дострокової виплати пенсії у випадку встановлення застрахованій особі першої групи інвалідності. Крім того, «ОРАНТА — ЖИТТЯ» встановила термін гарантованої виплати, до кінця якого продовжується виплата пенсії спадкоємцям застрахованого навіть у випадку смерті останнього. Так, за програмами «Довічна пенсія» і «Пенсія на строк» цей строк становить 5 років з моменту початку виплат, а за програмою «Гарантована пенсія» строк гарантованої виплати співпадає з усім строком виплати пенсії, зазначеним у договорі страхування.

     Для довідки

         ЗАТ "СК «ОРАНТА — ЖИТТЯ» зареєстровано 26 травня 1998 року. ЗАТ "СК «ОРАНТА — ЖИТТЯ» пропонує клієнтам свої страхові продукти і програми через регіональну представницьку мережу стратегічного партнера Компанії — НАСК «ОРАНТА» (більше ніж  630 представництв по всій території України). 

    В ЗАТ "СК «ОРАНТА — ЖИТТЯ» розроблені і діють програми страхування життя для фізичних та юридичних осіб.

     Інф. Оranta.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.