• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр економіки України Арсеній Яценюк провів зустріч із Заступником Державного секретаря США з питань економіки та бізнесу Ентоні Уейном
    Опубликовано: 2006-01-24 11:28:00

    Метою зустрічі було обговорення двосторонніх відносин між Україною та США у сфері економічного співробітництва.

     Особливу увагу було приділено питанню надання Україні статусу країни з ринковою економікою у контексті антидемпінгового законодавства США.

    Заступник Державного секретаря США поінформував Міністра, що з метою додаткової можливості для подання коментарів, Міністерство торгівлі США прийняло  рішення про подовження строку перегляду зазначеного питання до 16 лютого поточного року.

     У ході розмови Арсеній Яценюк висловив задоволення активізацією діалогу між урядами двох країн, що призвела за останні декілька місяців до  зняття низки принципових проблемних питань вступу України до СОТ. У свою чергу Ентоні Уейн також відзначив значний прогрес України на шляху вступу до СОТ, і висловив упевненість у завершенні найближчим часом переговорного процесу та підписанні двостороннього протоколу з доступу на ринки товарів та послуг між Україною та США.

     Інф. ME.KMU.gov.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.