• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент АУБ: вплив відставки Уряду на економіку країни буде незначним
    Опубликовано: 2006-01-11 17:22:00

    Прийняте Верховною Радою у вівторок рішення про відставку уряду Юрія Єханурова є негативним чинником, проте його вплив на економіку України буде незначним, вважає Президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко.

    За його словами, прийняте парламентом рішення є "популістським і безвідповідальним" і ще раз доводить українцям необхідність кардинальної зміни складу парламенту.

    "Нашій країні необхідні державні мужі, а не політики-популісти. Як можна було позбавити країну виконавчої влади лише через бажання помаячити прапорами?", - наголошує Президент АУБ.

    На його думку Олександра Сугоняка, прямий вплив відставки Кабміну на економіку країни і її фінансовий сектор буде мінімальним. При цьому подібний вплив може проявиться лише через визначений період.

    "Вона може негативно відбитися, як і будь-який інший подібний фактор... На валютний ринок вплив буде на рівні флуктуації. Це, можливо, може призвести до незначного зниження курсу гривні на готівковому ринку, скажімо до 5,2 грн./$1, але не вплине на її офіційний курс».

    Національний банк України має належні досвід і кадри, щоб пережити дестабілізацію за значно гірших умов, - вважають в АУБ.

    Прес-служба Асоціації українських банків

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.