• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Астані розпочалася двостороння зустріч Президентів України та Росії
    Опубликовано: 2006-01-11 12:06:00

    У Астані розпочалася двостороння зустріч Президента України Віктора Ющенка та Президента Російської Федерації Володимира Путіна. У зустрічі також беруть участь представники офіційних делегацій обох країн.

    На початку розмови Глава Української держави зазначив, що протягом останніх місяців українсько-російські двосторонні відносини «пройшли складний період». Говорячи про  газові переговори, він відзначив, що Україна та Росія знайшли зрозумілі принципи співпраці у цьому питанні та привітав обидві сторони із вирішенням проблеми. Президент України також висловив переконання, що, крім енергетичних, існує ряд інших питань, важливих для обох країн. Йдеться зокрема про питання, передбачені проектом «дорожньої карти» України та Росії, який, на переконання В. Ющенка, буде незабаром підписано. Він також відзначив важливість роботи комісії, яку очолюють Президенти України та РФ.

    «Це хороша ініціатива для Президентів, коли на найвищому рівні береться під контроль вирішення найдискусійніших питань двостороннього співробітництва», – сказав В. Ющенко.

    У свою чергу, Президент Росії також висловив переконання, що, крім енергетичних питань, «яким останнім часом українська і російська сторони приділяли велику увагу і складним шляхом прийшли до їх вирішення», існує комплекс інших питань двостороннього співробітництва. За його словами, йдеться зокрема про співпрацю в економічній та гуманітарній сферах. В. Путін висловив сподівання, що у Росії та України можуть бути «різні напрямки взаємодії».      

    Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.