• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент має намір оскаржити відставку уряду в Конституційному Суді
    Опубликовано: 2006-01-10 18:57:00

    Президент України Віктор Ющенко планує подати позов до Конституційного Суду з приводу неконституційності сьогоднішнього рішення Верховної Ради про відставку Кабінету Міністрів. «Звичайно, я подам відповідні позови до Конституційного Суду на предмет тлумачення цього неконституційного рішення парламенту», – заявив Віктор Ющенко в інтерв’ю журналістам в Астані. Рішення Верховної Ради Президент назвав «парадоксальним» і таким, що ґрунтується на «еклектиці ряду статей».

    Глава держави запевнив, що і керівник, і члени Кабінету Міністрів й надалі виконуватимуть свої обов’язки в повному обсязі. «Цей Кабінет Міністрів працюватиме до парламентських виборів в Україні», – сказав Президент, додавши: «Хочу підкреслити, вони не виконуватимуть обов’язки, а працюватимуть як прем’єр-міністр і як міністри Кабінету Міністрів». «Ні політично, ні у правовому полі ситуація в Україні не змінилася», – наголосив Президент.

    За словами Віктора Ющенка, Верховна Рада «зробила все для того, щоб цей хаос був в Україні, щоб Конституційний Суд був несформований, щоб як у системі виконавчої влади, так і в судовій системі, панувала невизначеність». Водночас Глава держави запевнив, що він як гарант Конституції не допустить правового нігілізму в країні.

    Офіційне інтернет-представництво Президента України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.