• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Працею і в єдності нам вдасться змінити на краще життя кожного з нас і всієї України – Різдвяне радіозвернення Президента
    Опубликовано: 2006-01-10 09:10:00

    «Історія переконливо доводить, що будь-які спроби побудувати світ без Бога, на ненависті й насильстві, – це дорога в нікуди. Нерозуміння цього може мати катастрофічні наслідки як для всього суспільства, так і для окремої людини», – підкреслив Віктор Ющенко у своєму радіозверненні до співвітчизників.

    Президент відзначив, що український народ завжди перемагав, коли досягав єдності, і зазнавав поразок, якщо був не в змозі покласти край політичним або релігійним чварам. «На Різдво ми здатні уважніше подивитися на людей навколо нас. Переконаний – українцям не бракує розуму, але нам іноді бракує порозуміння. Давайте навчимося відчувати ближнього», – сказав він та побажав «порозуміння у родинах і єдності країні». «Вірю, що працею і в єдності нам вдасться змінити на краще життя кожного з нас і всієї України», – сказав Глава держави.

    В. Ющенко також зазначив, що як Президент України усвідомлює «високу відповідальність влади за збереження і збагачення духовності та культури» і робитиме всі необхідні кроки, які сприятимуть консолідації української нації та розвитку її історичної свідомості.

    Глава держави наголосив, що сьогоднішнє покоління має зберегти і примножити традиції прадідів. «Почнемо з себе – розкажемо дітям про наші свята і традиції, вивчимо з ними колядок та щедрівок, всією родиною сходимо до церкви і помолимось за своїх близьких і за Україну. За її щастя і волю», – сказав він.

    «Нехай в ці світлі дні наші серця сповняться віри, надії, любові, відчують готовність робити добро, відгукуватись на чужий біль. Хай в кожен дім прийде радість і відчуття великого чуда, хай всіх нас веде Віфлеємська зірка. Нехай Різдво Христове зміцнить вашу віру і надію у день прийдешній, наповнить любов'ю і радістю серця, спонукає до плідної та натхненної праці в ім'я Української держави», – побажав Віктор Ющенко.

    Офіційне інтернет-представництво Президента України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.