• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закриття всіх ВЕЗ було помилкою, яку влада зараз виправляє – Віктор Ющенко
    Опубликовано: 2005-11-16 09:09:00
    Президент України Віктор Ющенко вважає закриття всіх вільних економічних зон помилкою, і наголошує, що влада зараз її виправляє. Про це він заявив сьогодні на зустрічі з представниками провідних ділових та політичних кіл Франції у Парижі, відповідаючи на запитання.
     
    На думку Глави Української держави, вільні економічні зони, які працювали ефективно і без зловживань, мали продовжувати свою діяльність. Натомість суцільне закриття ВЕЗ призвело до втрат української економіки та втрати довіри до України з боку інвесторів.
     
    Президент зазначив, що вчора на зустрічі з представниками японської кампанії «Ядзакі», яка працювала у ВЕЗ на Закарпатті, йшлося про вирішення питання механізму компенсації втрат, яких зазнали зокрема міжнародні інвестори від закриття вільних економічних зон.
     
    В. Ющенко заявив, що за кілька днів буде підписано відповідний меморандум між урядом України та інвесторами, які раніше працювали у вільних економічних зонах, про врегулювання проблеми ліквідації ВЕЗ.
     
    «Українська влада знайшла механізми компенсації ПДВ та ввізного мита й у такий спосіб і тема реприватизації, і тема наслідків закриття вільних економічних зон сьогодні вже не є полемічною, знята з дискусії», – підкреслив Президент України.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.