• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент України Віктор Ющенко відбув з дводенним робочим візитом до Французької Республіки.
    Опубликовано: 2005-11-15 14:50:00
    Заплановано, що сьогодні в Парижі Глава Української держави виступить в Інституті міжнародних відносин перед представниками провідних політичних та ділових кіл Франції. Віктор Ющенко зустрінеться також з генеральним директором Інституту Тьєррі де Монбріалем.
     
    Увечері відбудеться зустріч Президента України з Прем’єр-міністром Франції Домініком де Вільпеном.
     
    16 листопада Глава держави візьме участь в урочистостях з нагоди 60-річчя ЮНЕСКО. У штаб-квартирі організації Віктор Ющенко презентує експозицію «Україна – світові».
     
    Після цього Президент візьме участь в українсько-французькому енергетичному форумі. Україну на ньому представлятимуть також Олексій Івченко – перший заступник міністра палива та енергетики, голова правління НАК «Нафтогаз Україна», Юрій Недашковський – президент НАЕК «Енергоатом», Олександр Тодійчук – голова правління ВАТ «Укртранснафта».
     
    Увечері цього ж дня в Єлисейському палаці відбудеться зустріч Президента України з Президентом Франції Жаком Шираком.
     
    Під час візиту Главу держави супроводжують: Борис Тарасюк – міністр закордонних справ, Віктор Балога – міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Ігор Ліховий – міністр культури та туризму, Іван Плачков – міністр палива та енергетики, Юрій Поляченко – міністр охорони здоров’я.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.