• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Формування нового уряду поставило крапку в політичній кризі – Президент України
    Опубликовано: 2005-10-06 15:22:00
    Політична криза, що виникла в Україні на початку осені, вичерпала себе з формуванням нового уряду, переконаний Президент України Віктор Ющенко. Про це він сказав сьогодні, виступаючи у Львові перед учасниками П’ятого міжнародного економічного форуму «Україна–ЄС».
     
    «Та політична криза, яка виникла на початку вересня в Україні, сьогодні себе вичерпала. Вчора ми поставили крапку в темі формування уряду», – сказав Глава держави.
     
    Пояснюючи причини свого рішення про відставку уряду Юлії Тимошенко, Президент назвав кілька економічних показників, які, за його словами, погіршилися протягом останніх семи місяців. Зокрема йшлося про падіння приросту ВВП із 6,5% на початку року до -1,6% у вересні. На думку Віктора Ющенка, це свідчить, що економічні процеси в країні «розвернулися в протилежному напрямку».
     
    Крім цього, за словами Президента, за час роботи попереднього уряду вдвічі знизилися темпи експорту та втричі зросли темпи імпорту.
     
    Також Президент висловив переконання, що представники бізнесу оцінили «як неконструктивну» політику митних бар’єрів, яку впроваджував попередній уряд.
     
    Глава держави нагадав, що за сім місяців у п’ять разів знизилися темпи інвестицій. Водночас він «став свідком того, як політика здорової раціональної, правильної економіки підмінюється піаром».
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.