• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Індекси споживчих цін та цін виробників промислової продукції
    Опубликовано: 2005-08-09 17:05:00

    Державний комітет статистики інформує про індекси споживчих цін та цін виробників промислової продукції.

    І. Індекс споживчих цін.

    Індекс споживчих цін (ІСЦ) у липні 2005 року становив 100,3%, з початку року – 106,7%. Ціни на непродовольчі товари зросли на 0,1%. На 1,4–0,5% подорожчали паливно-мастильні та перев'язувальні матеріали, велосипеди, синтетичні мийні засоби, господарчі товари. Водночас на 0,5–0,1% знизилися в ціні телерадіо- та електротовари, обчислювальна техніка, автомобілі і автотовари, взуття. Ціни (тарифи) на послуги зросли на 1,2%. На 4,6–2,5% подорожчали послуги туристичних агентств та бюро подорожей, квартирна плата, плата за каналізацію, послуги авіаційних перевезень. 

    ІІ. Індекси цін виробників промислової продукції.

    Індекс цін виробників промислової продукції  (ІЦВ) у липні  2005 року  становив 98,4%, з початку року – 106,6%. У добувній промисловості у липні продукція подешевшала на 6,3%. При цьому у видобуванні неенергетичних матеріалів зниження цін становило 9,3%, енергетичних – 3,9%. В обробній промисловості ціни знизилися на 1,7%. Найбільше зниження цін відбулося у металургії та обробленні металу і виробництві коксу та продуктів  нафтоперероблення (на 4,7% та 3,5% відповідно); на  1,3% подешевшала  продукція у хімічному виробництві.

    Водночас на 1,8-1,1% підвищилися ціни у виробництві електричного та електронного устатковання, харчовій промисловості та переробленні сільськогосподарських продуктів та у виробництві інших неметалевих мінеральних виробів.

    У виробництві і розподіленні електроенергії, газу та води  продукція подорожчала на 5,8%.

    Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.