• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Завершився офіційний візит представників Головдержслужби до Душанбе
    Опубликовано: 2005-06-30 20:07:07
    30 червня 2005 року завершився чотириденний офіційний візит представників Головдержслужби до м. Душанбе (Республіка Таджикистан) на чолі з начальником Головдержслужби Тимофієм Мотренком. Візит мав на меті підвищити імідж України, поглибити двосторонні україно-таджицькі відносини. Як і було попередньо заплановано, члени делегації провели ряд зустрічей, зокрема, із державним радником Президента Республіки Таджикистан з питань кадрової політики, начальником Управління державної служби Республіки Таджикистан, у ході яких було окреслено актуальні питання державної служби та державного управління в Україні, процеси реформування системи державної служби в Україні, приділено особливу увагу досвіду України щодо правового регулювання системи державної служби, управління людськими ресурсами в системі державної служби, процесу відбору, просуванню та преміюванню, застосуванню інформаційних технологій та системи професійного навчання.

    Одним із ключових заходів, що відбувся у рамках візиту, стало підписання Угоди про співробітництво між Головним управлінням державної служби України та Управлінням державної служби при Президентові Республіки Таджикистан. Окремими складовими Угоди стали: забезпечення відкритості і прозорості державної служби, подолання корупції, впровадження нового законодавства, що відповідає вимогам сучасної державної служби, запровадження принципів та процедур публічної політики, розбудова та удосконалення інституцій на основі процесного підходу, спрямованість на результат і застосування інформаційних технологій.

    Представники Головдержслужби у ході круглого столу в Інституті підвищення кваліфікації державної служби Республіки Таджикистан, який був присвячений створенню науково-методологічної бази навчання державних службовців, ознайомили своїх таджицьких колег із системою професійного навчання державних службовців в Україні.

    Окрім цього, під час роботи в Центрі інформаційних технологій Управління державної служби при Президентові Республіки Таджикистан представники української делегації надали необхідні консультації з питань створення бази даних державної служби, зокрема реєстру державних службовців.

    Источник Урядовий Портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.