• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Під головуванням Першого віце-прем'єр-міністра України Станіслава Сташевського відбулось засідання Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки
    Опубликовано: 2006-01-24 10:58:00

    Під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Станіслава Сташевського відбулось засідання Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки.

    На черговому засіданні розглядались актуальні питання як міжнародного співробітництва, зокрема в ядерній сфері, так і ефективного функціонування та розвитку внутрішнього сектору. Серед останніх, слід виділити розгляд проблеми ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств. При розгляді цього питання Сташевським С.Т. було акцентовано особливу увагу на необхідності вирішення цієї проблеми в контексті максимального аналізу всіх її соціальних наслідків.

    На Комітеті також опрацьовувались нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України, які регламентують митні відносини при здійсненні ремонтно-відновлювальних робіт на території України, впорядкування розроблення високих наукоємних технологій, а також щодо створення Державної інспекції зв’язку.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.