• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мінтрансзв'язку та МВС України посилюють безпеку пасажирських перевезень у зимовий період
    Опубликовано: 2006-01-26 11:13:00

    Міністерством транспорту та зв’язку України і Міністерством внутрішніх справ України видано спільний наказ від 10.01.2006р. за № 1/6 „Про забезпечення безпеки пасажирських перевезень у зимовий період”.

    Цим наказом Головавтотрансінспекції Мінтрансзв’язку разом із Департаментом ДАІ МВС України доручено вжити заходів щодо заборони до 1 квітня 2006 року перевезення пасажирів на замовлення у нічний час на відстань більше 50 км, якщо транспортний засіб не обладнано спеціальним пристроєм, за допомогою якого здійснюється контроль за роботою та відпочинком водія (тахограф). Забороняється також використання на маршрутах у гірській місцевості автобусів та вантажопасажирських автомобілів з пробігом більше понад 200 тис. км з початку їх експлуатації та рівнем зносу протектора шин більше 50% від нормативного.

    Крім цього, будуть проведені перевірки дотримання вимог Порядку і умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом загального користування, положення про робочий час і час відпочинку водіїв автотранспортних засобів, проходження водіями передрейсових медичних оглядів, наявності дозволів замовників на перевезення, ліцензійних карток, дорожніх листів тощо.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.