• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Херсонщині борються з торгівлею у невстановлених місцях
    Опубликовано: 2006-02-27 10:45:00

    Херсонська обласна державна адміністрація затвердила оновлений склад обласного постійно діючого штабу щодо посилення контролю за недопущенням торгівлі в не установлених для цього місцях. Відповідне розпорядження №125 від 13 лютого 2006 року “Про додаткові заходи щодо посилення контролю за недопущенням торгівлі в не установлених для цього місцях” підписав голова обласної державної адміністрації Борис Сіленков. Очолив склад штабу заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Граділь. До складу також увійшли начальник Головного управління економіки обласної державної адміністрації, заступник голови Державної податкової адміністрації, начальник Головного управління МНС України в області, заступник Херсонського міського голови, головний лікар обласної санітарно-епідеміологічної станції, начальник управління МВС України в області.

    Керівникам обласного та районних штабів доручено скоординувати заходи, спрямовані на ліквідацію “стихійної” торгівлі в області та забезпечити державний контроль за дотриманням вимог торговельного законодавства суб’єктами підприємницької діяльності усіх форм власності, в тому числі на ринках.

    Районним постійно діючим штабам необхідно продовжити роботу по проведенню перевірок дотримання вимог чинного законодавства щодо утримання ринків, об’єктів торгівлі і надання послуг населенню, захисту прав споживачів.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.