• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Затримано наркотичну речовину
    Опубликовано: 2006-03-09 11:45:00

    Кілька спроб переміщення наркотичної речовини через митний кордон України виявлено і припинено працівниками Магістральної, Житомирської митниць та прикордонниками.

    В першому випадку на митному посту „Козача Лопань” Магістральної митниці (Харківська область) під час митно-прикордонного контролю потягу сполученням „Кривий Ріг - Москва” в міжстелевому просторі одного з вагонів потягу було виявлено схованку з 5 пакетами подрібнених рослин сіро-зеленого кольору (попередньо – марихуаною), загальною вагою 6200 грамів. Власника схованки встановити не вдалося.

    В другому випадку на митному посту „Овруч” Житомирської митниці під час перевірки потягу сполученням „Кишинів-Санкт-Петербург” в одному з купе потягу, на місці, де подорожував громадянин Молдови, всередині спальної подушки було виявлено 11 паперових згортків, обмотаних скотчем, з подрібненими рослинами сіро-зеленого кольору, які вже визнано марихуаною, загальною вагою 1690 грамів.

    В обох випадках речовину вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил. В другому випадку порушено кримінальну справу.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.