Затримано наркотичну речовину

09 мар, 11:45

Кілька спроб переміщення наркотичної речовини через митний кордон України виявлено і припинено працівниками Магістральної, Житомирської митниць та прикордонниками.

В першому випадку на митному посту „Козача Лопань” Магістральної митниці (Харківська область) під час митно-прикордонного контролю потягу сполученням „Кривий Ріг - Москва” в міжстелевому просторі одного з вагонів потягу було виявлено схованку з 5 пакетами подрібнених рослин сіро-зеленого кольору (попередньо – марихуаною), загальною вагою 6200 грамів. Власника схованки встановити не вдалося.

В другому випадку на митному посту „Овруч” Житомирської митниці під час перевірки потягу сполученням „Кишинів-Санкт-Петербург” в одному з купе потягу, на місці, де подорожував громадянин Молдови, всередині спальної подушки було виявлено 11 паперових згортків, обмотаних скотчем, з подрібненими рослинами сіро-зеленого кольору, які вже визнано марихуаною, загальною вагою 1690 грамів.

В обох випадках речовину вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил. В другому випадку порушено кримінальну справу.

"ДМСУ"


Адрес новости: http://elcomart.com/show/119963.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua