• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Луганщині виявлені порушення природоохоронного законодавства
    Опубликовано: 2006-03-27 17:59:00

    Минулого тижня, з 20 по 26 березня поточного року, Держуправлінням екології та природних ресурсів в Луганській області проведено 9 перевірок підприємств та організацій щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства та одна перевірка лісомисливських господарств.

    За порушення чинного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності 15 посадових осіб. Держуправлінням здійснюється екологічний контроль 7-ма постами екологічного контролю в пунктах пропуску через державний кордон та 7-ма постами в зоні діяльності митниць призначення та відправлення. Видано дозвіл на спецводокористування 4-м підприємствам. Розглянуто 33 матеріали на видачу дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та 14 звітів про інвентаризацію викидів. Проведено державну екологічну експертизу 4 проектів.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.