• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Єхануров привітав українців з нагоди Дня захисника Вітчизни
    Опубликовано: 2006-02-23 09:48:00

    З нагоди Дня захисника Вітчизни

    Військовослужбовцям Збройних Сил, інших військових формувань України, ветеранам війни і військової служби, військовозобов’язаним запасу.

    Шановні захисники Вітчизни!

    Дорогі ветерани!

    Від імені Уряду України прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисника Вітчизни.

    У цей урочистий день ми вшановуємо всіх тих, хто був, і тих, хто є причетний до захисту нашої Вітчизни – від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму.

    Свою вірність справі та заповітам полеглих і живих героїв, що відстояли нашу свободу, ми покликані підтверджувати активною і свідомою участю в розбудові нової, заможної, процвітаючої, знаної і шанованої у світі України, пам’ятаючи головний урок Великої Вітчизняної війни і Перемоги, що її увінчала, – великих цілей можуть досягти лише громадяни-патріоти своєї Вітчизни, згуртовані в єдиний народ.

    Дорогі захисники Вітчизни, бажаємо  всім Вам міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги і успіхів у нелегкій праці на благо України, прийміть слова вдячності за Ваші ратні і трудові звершення !

    З повагою, Прем’єр-міністр України   Юрій Єхануров

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.