• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дніпропетровську область відвідала делегація Посольства Республіки Болгарія
    Опубликовано: 2006-02-23 12:21:00

    21-22 лютого Дніпропетровську область відвідала делегація Посольства Республіки Болгарія в Україні на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Болгарія в Україні Ангелом Ганевим. Основною метою візиту стало обговорення питань двостороннього співробітництва та ознайомлення з підприємствами по виробництву металопродукції Дніпропетровської області.

    22 лютого представники делегації Посольства Республіки Болгарія в Україні зустрілися з заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації В. Антоновим, радником голови облдержадміністрації М. Ситником, начальником головного управління промисловості та розвитку інфраструктури В. Соренковим, заступником начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації М. Ісаченком. Під час зустрічі обговорювалось питання щодо перспектив розвитку співробітництва в різних галузях економіки, представників делегації ознайомили з економічним та промисловим потенціалом Дніпропетровського регіону.

    В рамках візиту представники делегації Посольства Республіки Болгарія в Україні з метою ознайомлення з діяльністю металургійних підприємств Дніпропетровської області відвідали ВАТ „Нижньодніпровський трубопрокатний завод” та ВАТ „Новомосковський трубний завод”. Зазначений візит сприятиме подальшому розвитку співробітництва між Дніпропетровською областю та Республікою Болгар.

                "Дніпропетровська  облдержадміністрація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.