• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литвин відвідає Вінницьку область
    Опубликовано: 2006-02-23 15:38:00

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у четвер відвідає з робочою поїздкою Київську область (м. Біла Церква), у п´ятницю Вінницьку область.

    Відповідно до програми поїздки, у Білій Церкві Голова Верховної Ради України покладе квіти до Меморіалу Слави визволителям міста та зустрінеться з ветеранами області з нагоди Дня захисника Вітчизни.

    В.Литвин також проведе зустріч з представниками органів місцевого самоврядування.

    Планується, що Голова Верховної Ради України відкриє міжнародний турнір з кікбоксінгу за участю збірних України, Білорусі, Молдови та Росії, відвідає Преображенський собор, виступить на місцевому телебаченні та дасть прес-конференцію для ЗМІ.

    У Вінницькій області, відповідно до програми поїздки, В.Литвин ознайомиться з роботою лікарні залізничників м. Козятин та поспілкується з мешканцями міста і представниками місцевих ЗМІ.

    У м. Калинівка Голова Верховної Ради України відвідає ВАТ «Районне підприємство «Агромаш».

    У Вінниці В.Литвин проведе зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування та студентської молоді, виступить у прямому ефірі ТРК «Вінницьке державне телебачення - 6» та дасть прес-конференцію для ЗМІ.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.