• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк провів спільне засідання Урядового комітету
    Опубликовано: 2006-02-23 17:36:00

    22 лютого ц.р. у м.Київ відбулося спільне засідання Урядового комітету з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Комітету ВРУ з питань Європейської інтеграції та Тимчасової спеціальної комісії ВРУ з моніторингу виконання Рекомендацій парламентських слухань "Про взаємовідносини та співробітництво України з НАТО" та Плану дій Україна-НАТО.

    Засідання проходило під головуванням міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка та в.о.Голови Комітету Верховної Ради України з питань Європейської інтеграції, народного депутата Олега Зарубінського.

    Борис Тарасюк поінформував учасників засідання про результати виконання у 2005 році заходів Плану дій Україна–ЄС та підготовку відповідних заходів на 2006 рік. Було також заслухано доповідь про виконання у 2005 році Цільового плану Україна–НАТО та про проект Цільового плану Україна–НАТО на 2006 рік.

    Учасники дискусії в цілому позитивно оцінили виконання Плану дій Україна–ЄС на 2005 рік, Цільового плану Україна–НАТО на 2005 рік та стан підготовки відповідних заходів на 2006 рік. Разом з тим було відзначено необхідність суттєво посилити взаємодію між виконавчою та законодавчою гілками влади у процесі релізації завдань, передбачених відповідними планами заходів у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України.

    Члени Урядового та Парламентського комітетів погодились у подальшому проводити на регулярній основі спільні засідання, до участі в яких будуть запрошуватись представники неурядових організацій, незалежні експерти та фахівці.

    У спільному засіданні взяли участь члени Урядового комітету, народні депутати, представники неурядових організацій, відомі політологи.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.