• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна та Італія домовилися про поглиблення двостороннього співробітництва
    Опубликовано: 2006-02-24 15:17:00

    23-24 лютого у Міністерстві економіки відбулося Шосте спільне засідання українсько-італійської Ради з питань економічного, промислового та фінансового співробітництва.

    Українську делегацію очолював заступник Міністра економіки України Андрій Березний, італійську – заступник Міністра закордонних справ Італійської Республіки, сенатор Роберто Антоніоне.

    Під час засідання сторони обмінялися інформацією щодо стану та тенденцій розвитку економіки двох країн. Було обговорено питання співробітництва у сфері двосторонніх торговельно-економічних відносин, можливої участі італійських підприємців у процесі приватизації в Україні. Важливого значення набувають питання співробітництва у галузі енергетики, видобутку і транспортування нафти і газу, ядерної енергетики.

    Учасники українсько-італійської Ради бачать перспективи співпраці у транспортній, промисловій, сільськогосподарській та харчовій, кредитній та банківсько-фінансовій сферах, а також у галузі охорони навколишнього природного середовища та переробки твердих відходів, будівництва та архітектури, космосу, малого та середнього бізнесу, технічної допомоги.

    У ході засідання була визначена концепція роботи Українсько-Італійського Комітету підприємців з економічного співробітництва. Сторонами підписано Протокол шостого спільного засідання українсько-італійської Ради з питань економічного, промислового та фінансового співробітництва та погоджено проведення наступного сьомого засідання Ради у 2007 році у м. Рим.

    На думку обох сторін, на подальший розвиток українсько-італійських торговельних та економічних зв’язків у майбутньому впливатимуть такі фактори, як розвиток кон’юнктури світової економіки, економічний стан в обох країнах, проведення сприятливих для української економіки реформ та законодавчих змін, подальший розвиток Європейського Союзу, а також відносин між Україною та ЄС, результати переговорного процесу України щодо вступу до СОТ.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.