• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Миколаївщині зібрали врожай із 80% жнивних площ
    Опубликовано: 2017-07-21 18:07:22

    Зернові та зернобобові культури в цій області обмолочено на 80% площ, при цьому середня урожайність становить  30,7 ц/га, що дало можливість отримати 1 мільйон 800 тисяч тонн зерна нового врожаю.
    В семи районах області, а саме в Баштанському, Березнегуватському, Вітовському, Вознесенському, Миколаївському, Новоодеському та Снігурівському, намолочено більше 100 тис.тонн зерна ранніх зернових, при цьому найвищий валовий збір в Снігурівському районі – 186 тис.тонн, середня урожайність по району — 36,6 ц/га.
    Найвища урожайність зернових культур залишається в Миколаївському – 36,6 ц/га, Очаківському – 34,8 ц/га та Арбузинському – 34,4 ц/га районах. Також зібрано рапс з площі 24 тис. га, намолочено 47 тис. тонн при урожайності 20,0 ц/га. В цілому на збиральних роботах за останню добу працювало 2114 од. зернозбиральних комбайнів, при цьому добовий виробіток на  1 комбайн склав – 22 га.
    Окрім збиральних робіт сільгосптоваровиробники області розпочали підготовку до посівної кампанії озимих урожаю 2018 року: в господарствах ведеться накопичення матеріально-технічних ресурсів, засипка насіння та на звільнених площах проводиться дискування ґрунту.

    infoindustria.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.