• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Закарпатській області розвиватимуть геотермальну енергетику
    Опубликовано: 2024-05-29 18:41:48

    АТ "Укргазвидобування", що входить в Групу "Нафтогаз", підписало Меморандум про співпрацю із Закарпатською ОВА, який передбачає розвиток генерації електроенергії із газу.

    Про це повідомляє пресслужба "Укргазвидобування".

    "Електроенергії із газу бути", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що підписаний Меморандум про співпрацю із Закарпатською ОВА відкриває як перспективи щодо співробітництва з реалізації проектів Gas-to-Power на Солотвинському та Лютнянському газових родовищах, так і можливість генерації енергії за децентралізованою схемою.

    "Співпраця відбудеться в площині розробки не лише традиційних для компанії покладів вуглеводнів, але й у сфері наукових досліджень і 3D-сейсміки з метою розкриття геотермального потенціалу регіону", - розповів перший заступник генерального директора "Укргазвидобування" Віталій Заєць.

    Потенційно сторони націлені на генерацію електроенергії за рахунок переробки газу на електричну потужність для забезпечення потреб Солотвинської та Ставненської територіальних громад.

    Крім того, компанія ініціювала комплекс наукових досліджень, які допоможуть оцінити перспективи промислової генерації геотермальної енергії у Закарпатській області.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.